Maisto Papildas Reishi Extract

 

Nutricode Reishi Extract. Imuninės sistemos ir kraujotakos sistemos palaikymas
Tai visapusiškas maisto papildas, pagrįstas senovės kinų medicinos principais, kuri yra sėkmingai naudojama iki šiol. Kapsulėse esantys ingredientai stiprina imuninę sistemą, gerina širdies ir kraujagyslių sistemą, padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje.
Polisacharidų iš reishi grybų ir cinko šaltinis padeda palaikyti normalią pažinimo funkciją. Pagrįstas senovės kinų medicinos šimtmetine tradicija. Reishi grybai, kurie Azijoje laikomi ilgaamžiškumo šaltiniu.

Kaip vartoti maisto papildą Reishi?


Maisto papildai Reishi Extract vartojami per burną 2 kapsules per dieną. Užsigerkite stikline vandens. Neviršykite nustatytos rekomenduojamos dozės.

Talpa: 26 g | 60 KAPSULIŲ
Kodas: 801143
Kaina: 61.77 €    Reiši,  Reishi kapsules

1 komentaras:

  1. Reishi grybai22:14

    Grybai pasirodė esantys nuostabūs ir įdomūs žmonių sveikatai, taip pat aplinkai. Turėjau problemų su užmigimu, o kai užmigdavau, prabusdavau kas valandą. Išbandžiau melatoniną, dėl kurio jaučiausi siaubingai ir nepadėjo užmigti, o tada gydytojas man išrašė receptinių tablečių, kurios taip pat nieko nepadėjo. Aš pasidaviau, bet neseniai sužinojau apie Reishi grybus. Vartojus maždaug 2 savaites, pradėjau pastebėti miego skirtumą. Lengva užmigti, o jei/kai pabundu, galiu lengvai užmigti. Tai taip keista...

    AtsakytiPanaikinti