FM 199 OUD Kvepalai Vyrams Prabangaus Aaromato

 

1 Million Golden Oud Paco Rabanne analogas FM 199 Oud kvepalai internetu

PURE Royal 199 OUD kvepalai vyrams. Tai prabangus ir rafinuotas aromatas, kuris skiriasi nuo įprastų FM 199 kvepalų.
Kvapas visų pirma yra oud pagrindu ir siūlo sodrų, aštrų, medienos aromatą. Kvapas atsiveria gaiviomis ir aštriomis viršutinėmis bergamočių šafrano ir juodųjų pipirų natomis, po kurių atsiveria gėlių širdies natos su vilkdalgiu ir čiobreliais. Bazinėse natose atsiskleidžia kvepalai, pasižymintys giliomis oud, odos, pačiulių, kedro ir sandalmedžio natomis, sukuriančiomis švelnų odos ir medienos kvapą.
FM 199 OUD kvepalai geriausiai tinka vėsesniems sezonams, pavyzdžiui, rudeniui ir žiemai, ypač vakare ar naktį. Dėl turtingos ir rafinuotos sudėties kvepalai idealiai tinka iškilmingiems renginiams, elegantiškoms vakarienėms ar ypatingoms progoms.
Šis aromatas idealiai tinka pasitikinčiam, rafinuotam vyrui. Jis patinka tiems, kurie mėgsta oud pagrindu pagamintus kvepalus, bet renkasi rafinuotesnį, ne tokį stiprų Artimųjų Rytų stiliaus variantą. Rekomenduojama tiems, kurie mėgsta klasikines ir modernias oud ir odos interpretacijas. Tai puikus aksesuaras vyrams, kurie mėgsta aukščiausios klasės madą ir nori, kad jų aromatas atspindėtų jų rafinuotą stilių.
Kas įkvėpė sukurti šiuos klasikinius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai vyrams savo kvapu panašūs į 1 Million Golden Oud kvepalų kvapą.

PURE Royal FM 199 OUD kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: citrina, cinamono lapai, kokosas, muskato riešutas, šafranas, juodieji pipirai, gvazdikėliai, slyva, greipfrutas
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: šventagaršvė, kumarinas, čiobrelis, našlaitė, hedionas, rožė
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: Virdžinijos kedras, pačiulių esencija, sausa mediena, kašmyras, Orcanox™, kipriolis, vanilė, Lorenox™, santalas, oda, samanos, muskusas
Kvapas: medienos aromatas.
Charakteris: prabangus, rafinuotas, charizmatiškas
FM 199 Oud kvepalai įkvėpti 1 Million Golden Oud aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170199
Kaina: 42.60 €     Kvepalų 1 Million Golden Oud analogas FM 199 Oud kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėliai vyrams
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390199
Kaina: 00.71 €        FM 199 Oud kvepalai įkvėpti 1 Million Golden Oud kvepalų aromato

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą