FM 729 Kvepalai Vyriški Medienos Aromato

 

Versace Eros analogas FM 729 kvepalai

PURE 729 vyriški kvepalai. Kvepalai turi stiprų, jaunatvišką ir drąsų charakterį, dažnai siejami su pasitikėjimu ir aistra.
Kvapas atsiveria šviežių vaisių, žalių obuolių ir mėtų pliūpsniu, suteikiančiu vėsos ir gaivumo pojūtį. Kvapui kintant atsiveria šiltesnės vanilės, kardamono ir ambroksano natas, sukurdamas saldų, jausmingą ir šiek tiek pudrinį kvapą. Bazinės kedro, vetiverio ir ąžuolo samanų natos suteikia kvapui stiprumo ir vyriškumo.
FM 729 kvepalai puikiai tinka ištisus metus, tačiau nuostabiai kvepia vėsesniais mėnesiais arba vėsesniais vasaros vakarais, nes mėtų ir vanilės derinys puikiai dera su grynu oru. Dėl stipraus kvapo kvepalai ypač populiarūs vakare ir naktį.
Dėl gyvo ir stipraus aromato kvepalai idealiai tinka jaunesniems vyrams, ypač jaunesniems nei 35 metų. Puikiai tiks vakarėliams ar romantiškoms progoms, kur norisi palikti ilgalaikį įspūdį.
FM 729 kvepalai yra stiprūs, saldūs ir gaivūs, puikiai tinka jauniems, pasitikintiems vyrams, norintiems išsiskirti, ypač vakarėliuose ar romantiškoje aplinkoje.
Kas įkvėpė sukurti šiuos stiprius FM kvepalus? Šie Federico Mahora kvepalai savo kvapu panašūs į Eros kvepalų kvapą. Fougere kvepalai vyrams su medienos nata.

PURE FM 729 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: citrina, mandarinų esencija, obuolys, ananasas, greipfrutas, rabarbaras, slyva, cinamonas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: kiparisas, kardamonas, jūros natos, šalavijas, našlaitė, pelargonija, ozoninės natos, mėtos, mentolis, rožė.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: muskusas, Orcanox™, sausa mediena, vanilinas, kumarinas, Lorenox™, vetiveris, Virdžinijos kedras, Atlaso kedras, samanos, kašmyras, gyvūnų natos.
Kvapas: fougere su rytietiška nata.
Charakteris: stiprus, pasitikintis, jausmingas.
FM 729 kvepalai įkvėpti Eros aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100729
Kaina: 27.68 €        Kvepalų Versace Eros analogas FM 729 kvepalai

FM Kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390729
Kaina: 00.71 €        FM 729 kvepalai įkvėpti Versace Eros kvepalų aromato

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą