FM 862 Kvepalai Gaivaus Rafinuoto Aromato

 

Versace Dylan Blue Pour Femme analogas FM 862 kvepalai

PURE Royal 862 kvepalai moterims. Tai gaivus, vaisių ir gėlių aromatas, pasižymintis rafinuotu gaivumu. Kvepia taip, lyg ką tik išplovėte plaukus koncentruotu kvapniu šampūnu, ir visur jo dvelkia.
Viršutinės juodųjų serbentų, obuolių ir arbūzų natos sukuria gaivų ir šiek tiek saldų kvapą. Po to seka jazminų ir rožių gėlių širdies natos, kurios suteikia kvapui subtilaus moteriškumo. Muskuso, pačiulių ir medienos pagrindas suteikia šiltą, jausmingą atspalvį, todėl kvepalai yra įmantrūs, tačiau lengvai pasiekiami.
Šis kvapas idealiai tinka pavasariui ir vasarai dėl gaivaus ir vaisinio atsivėrimo, tačiau dėl muskusinio pagrindo jį galima dėvėti beveik visus metus. Dėl gylio šis kvapas yra universalesnis, todėl jį galima dėvėti rudenį ir žiemos pradžioje. Jis taip pat nėra per daug švelnus ar saldus.
Jo išraiškingas, gaivus kvapas patiks įvairaus amžiaus žmonėms – nuo ​​jaunų moterų, ieškančių žaismingo, bet elegantiško kvapo, iki brandesnių moterų, vertinančių rafinuotą aromatą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gaivius Federico Mahora kvepalus? Šie FM 862 kvepalai savo aromatu panašūs į Dylan Blue Pour Femme kvepalų kvapą. FM kvepalai moterims ir merginoms su vaisių nata.

PURE Royal FM 862 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: juodieji serbentai, žalias obuolys, arbūzas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: baltasis persikas, frezija, rožė.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: stiraksas, muskusas, šviesi mediena

Kvapas: gėlių su vaisių nata.
Charakteris: išraiškingas, jausmingas, rafinuotas
FM 862 kvepalai įkvėpti Dylan Blue Pour Femme
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170862
Kaina: 42.60 €       Versace Dylan Blue Pour Femme analogas kvepalai FM 862

FM Kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390862
Kaina: 00.71 €        FM 862 kvepalai įkvėpti Dylan Blue Pour Femme

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą